Απόφαση για τα μαθήματα ΠΜΣ 7/3 και 8/3/2020

Η Συνέλευση του Τμήματος έχοντας υπόψη

  1. το γεγονός της λήψης από την Κυβέρνηση εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους γειτονικούς νομούς Αχαΐας, Ηλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του κορονοϊού στην περιοχή.
  2. το γεγονός ότι τα μέτρα περιλαμβάνουν αναστολή της λειτουργίας όλων των δημοσίων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όλων των βαθμίδων, καθώς και την αναστολή πάσης φύσεως μαζικών συναθροίσεων (θεάτρων, κινηματογράφων, αθλητικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, επισκέψεων σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία).
  3. το γεγονός ότι στα ΠΜΣ του Τμήματος προέρχονται από τους παραπάνω νομούς τόσο μεταπτυχιακοί φοιτητές όσο και διδάσκοντες
  4. την εισήγηση του Προέδρου και Διευθυντή του ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική καθώς και του Διευθυντή του ΠΜΣ στη Διοίκηση και το Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό για στελέχη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα

Αποφασίζει ομόφωνα τα εξής

Α. Τα μαθήματα που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 7-3-2020 και στις 8-3-2020 δεν θα διεξαχθούν δια ζώσης για λόγους προστασίας της υγείας των συμμετεχόντων στα μαθήματα αυτά.  Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί επιτακτικό λόγο που δικαιολογεί τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης έτσι ώστε να προληφθεί και αποτραπεί το ενδεχόμενο μετάδοσης του κορονοϊού.

Β. Τα μαθήματα και στα δύο ΠΜΣ θα διεξαχθούν με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο όπως θα αποφασιστεί από τον διδάσκοντα κάθε μαθήματος, (ηλεκτρονικά, δηλαδή με μεθόδους σύγχρονης και ασύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης).

Γ. Το δε εργαστηριακό σκέλος του μαθήματος «Λογιστική ΙΙ», εφόσον κριθεί αναγκαίο από την ΣΕ του ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική, θα αναπληρωθεί την εβδομάδα αναπλήρωσης των μαθημάτων.

 

Επικοινωνία

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Γραμματεία ΠΜΣ Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Κτίριο Διοίκησης, 1ος Όροφος, Γραφείο 151
Αντικάλαμος Καλαμάτας
Μεσσηνία 24100
Ελλάδα.

email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
τηλέφωνο: 2721045216
ιστοσελίδα: http://macc.teipel.gr

 https://www.facebook.com/macc.teipel.gr/fb logo 2

 

Ανακοινώσεις

© 2017 Dept. of Accounting and Finance.