Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Λογιστική

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμα Ειδίκευσης (ΜΠΕ) στη Λογιστική (Master of Arts (MA) in Accounting) προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στον κάτοχο του επειδή καλύπτει σύγχρονες οικονομικές και επιχειρηματικές ανάγκες. Οι επαγγελματίες της Λογιστικής, στελέχη επιχειρήσεων και ειδικότερα λογιστηρίων, οικονομικοί διευθυντές, και στελέχη οικονομικών εφοριών  πρέπει διαρκώς να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε ζωτικούς τομείς του κλάδου όπως είναι η εφαρμογή των λογιστικών προτύπων, οι φορολογικοί νόμοι κ.λπ. Επίσης, είναι σημαντικό να βελτιώνουν συνεχώς το θεωρητικό τους υπόβαθρο για να είναι σε θέση να καταρτίζουν και να αξιολογούν με πιο επιστημονικό τρόπο τις λογιστικές καταστάσεις των επιχειρήσεων και να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές εξελίξεις στον χώρο. Οι φοιτητές χρειάζονται επιστημονικές γνώσεις λογιστικής για να θέσουν καλύτερους όρους επιτυχίας στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Όλες τις παραπάνω ανάγκες έρχεται να καλύψει το ΠΜΣ στην Λογιστική. Ένα σύγχρονο προγραμμα μάστερ που προσφέρει ένα συνδυασμό θεωρητικών και εφαρμοσμένων γνώσεων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής.

 

Ανακοινώσεις

Επικοινωνία

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Πελοποννήσου
Γραμματεία Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Λογιστική.
Κτίριο Διοίκησης, Ισόγειο, Γραφείο 24
Αντικάλαμος Καλαμάτας
Μεσσηνία 24100
Ελλάδα

email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
τηλέφωνο: 2721045216
ιστοσελίδα: http://macc.teipel.gr

 https://www.facebook.com/macc.teipel.gr/fb logo 2

 

© 2017 Technological Educational Institute of Peloponnese, Dept. of Accounting and Finance.